IX Gran fondo de Turís memorial Raimon Soria.-Calendario Carreras Populares | Corredordefondo.com
banner ad

Reportaje fotográfico IX Gran fondo de Turís memorial Raimon Soria.

La segona prova del nostre "Circuit Ribera del Xúquer" celebrada aquest passat diumenge 23 de març ha sigut tot un èxit per molts motius: en primer lloc, per tots els corredors que han participat en el nostre Gran Fons exigent i dur en alguns moments, i molt especialment, als atletes de la nostra comarca ja que enguany l'afluència ha sigut massiva, com ho constaten els 21 participants del foto 1-250club Corriols de Sueca, als d'Alzira, Algemesí, Carlet, Alcàntera, Alginet, Benimodo, Guadassuar, l'Alcúdia, Catadau, Carcaixent, etc...

En segon lloc, volem felicitar els guanyadors de la prova que coincideix amb el pòdium d'Alcàntera, en primer lloc trobem Mario Baldoví Ferrer, segon classificat Tomàs Pla Sanchis i tercer Alexandre Nogués Roig; amb molt bons temps per a la duresa de la prova. La classificació de dones va estar molt més disputada entre la segona i tercera atleta ja que només els separà 5 segons en línea de meta. La guanyadora va ser Cristina Chorro del Club Atletisme Alcúdia, la segona classificada Lucía Espada Torres de la SD Correcaminos  i en tercer lloc Irene Palomares Córdoba del Club Atletisme Alcúdia, per tant cal destacar la labor d'aquest club de la ribera que té a nombrosos atletes entre les primeres posicions de diferents categories.

La classificació per equips va estar encapçalada per Millora.es, en segon lloc per al Club d'Atletisme l'Alcúdia, i l'equip local, CA Triesport Turís, ocupa la tercera posició. El club més nombrós va ser per segona vegada en el circuit el CA Corrriols de Sueca, que foto 4-250amb 21 participants van emportar-se el pernil que sortejava l'organització.

Però si la prova la podem considerar un èxit és per la unió de diferents institucions com l'Ajuntament de Turís amb Pilar com alcaldessa i, sobretot el Regidor d'Esports, Javi Marxuet que juntament amb els membres del CA Triesport  fan que la prova s’haja consolidat al calendari de carreres populars i puguem donar-li la qualitat necessària per cuidar el corredor amateur al màxim possible, amb tres avituallaments més la meta amb una espectacular taula de fruita i coques casolanes desprès de tant d'esforç.

Tampoc no hem d'oblidar el paper fonamental que tenen per a la nostra prova tots els voluntaris, guàrdia civil i policia local que ens ajuden perquè el circuit quede totalment tancat, i hi haja prou gent en els avituallaments.

foto 3-350

Podeu trobar totes les fotografies de la prova a la pàgina del nostre club  http://catriesportturis.blogspot.com.es/

ESTEU CONVIDATS PER A LA PROPERA EDICIÓ I ANEU PREPARANT-VOS PER A BENIMODO.

Firmado: La organización.

Ir a Fotos

Tags: